dilluns, 10 de desembre del 2012

Montbau "Eix i Creix".




El projecte   "iCreix  a Montbau  ("Montbau Eix i Creix") vol impulsar la col·laboració veïnal per tal de refer i replantar tota una sèrie de jardinets i petits espais del barri que han anat quedant semi-abandonats amb el pas dels anys.  Igualment,  pretén despertar l'interès col·lectiu pel paisatge urbà i les ganes d'involucrar-se i de participar en la seva evolució,  mitjançant l'acció directa,  tallers d'aprenentatge,  tasques voluntàries de conservació,  proposició de noves formes d'aprofitament i,  sobretot,  unes bones dosis de convivència i creativitat.  
Des de l'Associació de Veïns de Montbau  (AVM) i amb l'ajut de les institucions municipals del Districte d'Horta-Guinardó,  volem engegar aquest projecte que serà,  en molts sentits,  pioner a la nostra ciutat.  La nostra esperança és que tots els veïns en puguem gaudir i que, a poc a poc,  puguem contribuir a fer aquest barri encara millor del que és,  en diversos aspectes,  i que això pugui servir d'exemple per altres futures iniciatives de Barcelona.   


Podeu trobar més informació i seguir les activitats a :
                                                                                               https://sites.google.com/site/eixicreix/


Llicència de Creative Commons
Montbau "Eix i Creix" de Xavier Bentué està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a https://sites.google.com/site/eixicreix/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada