dilluns, 19 de setembre del 2011

Atenent a l'estructura (Living Islands Project 2).

De baix a dalt. De la forma imprecisa que fluctua a la silueta aèrea, llançada i solcant.
Fluir com l'aigua, fugir com el vent o reproduir-se en una traça concreta, buscant un contorn finit: la veta prometedora i amagada que condueix de fora a dins,  de l'escorça visible als teixits interns.
De la llum a la foscor i de la foscor altre cop a la llum...   De dins a fora, de dalt a baix, de mar a terra,  de cap a cap.
Roques erosionades,  escletxes de marge en un clos sagrat, megalits que apunten als núvols i al blau celest.  Ex-geometria de les formes contra el regle d'un horitzó infinit. 
Vol d'ocells a l'hora baixa. Trames dansaires, tràngul de llums, residu d'imatges, esborralls i figures, i cercles lunars!  Clots i onades,  i costes embrossades resseguides instintivament:   Estructures complexes i formes casuals.  Patrons i textures,  parets i camins,  tot dóna caràcter i pauta a un paisatge... Però nosaltres només en consignem un reflex momentani,  l'avistament d'un far llunyà, a l'espera d'endevinar els seus esculls melòdics més amagats i les seves platges, els seus ritmes profunds i el seu ressó harmònic.
Seguim un fil que no anticipa arguments ni respostes,  i prenem apunts difusos de la seva història sense pes. 



(La seqüència d'imatges i la música d'aquest clip han estat específicament realitzades per nosaltres,  com a part del procés de treball que hem anomenat  Living Islands Project). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada